Energiebesparing (EPA woningen) in Arnhem

Energielabel, EPA certificaat

Bij verkoop en verhuur bent u verplicht een energielabel of certificaat te overhandigen.BAB is hiervoor een gecertificeerd adviseur.
Wij komen langs om de thermische schil van uw woning op te nemen, dat is zeg maar alles wat grenst aan het buitenklimaat.
De gegevens verwerken wij in een software programma en melden dit vervolgens af bij Het Agentschap.Daarna ontvangen wij het label en sturen u dat toe.

Maatwerkadvies

Bij een maatwerk energieadvies nemen wij uw woning op en noteren aanvullende gegevens over bijvoorbeeld het gas- en elektraverbruik en noteren andere persoonlijke gegevens.Ook kijken wij naar de mogelijkheden om energie te besparen en de uitvoerbaarheid.De verzamelde informatie verwerken wij in een uitgebreide rapportage op maat, rekening houdend met uw situatie en de mogelijkheden ter plaatse.

Energiebesparingsadvies aan huis

Stel u heeft het gevoel dat u teveel energie verbruikt, u heeft echter geen behoefte aan een rapportage en/of onnodig hoge kosten daarvoor.
Wij komen graag bij u langs om over energie besparing te praten, te kijken waarop u kunt bezuinigen, te kijken hoe en waar u kunt isoleren en wij geven u uitvoeringstips en kosteninformatie.Recht toe recht aan, low-budget.

Energiebesparingsadvies bij verbouw, renovatie

Het beste moment om iets te doen aan energiebesparing is bij een verbouwing of renovatie.BAB adviseert, controleert en begeleid u hierbij graag.